Saturday, November 8, 2008

Serviciile secrete sunt cu ochii pe Romania !!!

In ultima vreme, calitatea morala a politicienilor romani si priceperea nativa a tehnocratilor din Romania a starnit un interes deosebit in randul multor popoare din toata lumea.

Serviciile secrete ale tarilor in cauza au pornit actiuni incredibile,demne de filmele cu James Bond, intentia fiind racolarea acestora, convingerea de a parasi Romania si numirea lor in functie in alte tari, toate acestea pe bani grei.

PSD-ul de exemplu, este dorit de americani pentru ca au ajuns la concluzia ca o guvernare de stanga ar salva tara. Bombonel ar putea parasi Mizilul pentru St. Louis, Mitrea are optiunea Los Angeles in loc de Focsani,s.a.m.d... Mircea G. fiind oricum familiarizat cu Washington-ul de cand a fost ambasador.

PNL-ul a primit o superoferta din Etiopia, unde sunt asteptati sa aiba ca rezultat cel putin aceeasi crestere economica. Importatorul de Citroen din Etiopia a renuntat deja la business in favoarea lui Calin, file din poveste. Toti ceilalti baieti pen_listi au locurile lor in guvern. Seara se pot juca pe bursa de la Adis Abeba la fel de mishto ca si la Bucuresti.No more bets!

PD-L-ul e asteptat in Germania. Promisiunile lor referitoare la constructia de autostrazi in Romania, i-au facut pe nemti sa se teama ca vor ramane in urma si ca va rade lumea de ei, de aceea sunt hotarati sa le bage pe toate in reparatii capitale, apeland evident la firmele de constructii de pe langa Cotroceni. Bordura va fi "Powered by Hidreanu". Micul Poc va fi insa obligat sa poarte casca de protectie in emisiunile TV la care va fi invitat, deoarece legea germana este foarte stricta in privinta accidentelor de munca (emisie).

Din grupul PD-L, doar Lenuta sau Madona politicii romanesti nu pleaca in Germania, fiind solicitata de catre fantomaticul presedinte al Norvegiei sa ii organizeze campanie.

PRM este asteptat in Cuba de catre Partidul Bate Cuba Mare! Acestia sunt decisi sa mareasca suprafata Cubei dupa un procedeu olandez. Protectia polderelor va fi asigurata de stabilopozi, respectiv de Stabilopodul neamului romanesc.

PC, adica Partidul Conservator a fost supralicitat de catre thailandezi, stiut fiind ca acestia produc conserve cam pentru toata lumea.

Asa ca am ramas fara politicieni!!! Nu i-am apreciat, i-am tot criticat si iata ca s-au dus dragilor in alte tari...Ni i-au luat altii si am ramas doar noi, niste mioare...fara ciobani.

Acum asta este...spargeti o ceapa si dati branza mai aproape...vedem noi ce naiba mai facem...

1 comment:

  1. Pai vad ca PNG-ul a ramas pe taramul mioritic.
    Refuzat la export!?
    Cred ca da..
    Deci am ramas ca niste mioare,dar cu Ciobanul Neamului!
    Sper sa nu-i vina prin cap sa facem transhumanta la Muntele Athos ca o sa ne rupem picioarele...

    ReplyDelete